Om mig!

Lite mer om vem jag är!

Om mig – Joakim!

Joakim Arnoldsson heter jag och är personlig tränare för en passion av träning och mat!

Jag har jobbat på en av Nordens största gymkedja (SATS) som personlig tränare och gruppinstruktör.

Vem är jag? Uppväxt i Mölnlycke strax utanför Göteborg. Bor nu i Mölndal med min fru, våran lilla dotter och vår hund Ferdinand. Sedan tidig ålder har jag provat på flertal sporter som fotboll, badminton och rugby.

Genom att testa många olika former av träning, klassiska vikter, HIIT, gruppträning till olympiska lyft mm hittar man sin form av träning man gillar. Sedan dess har jag kombinerat formerna och blivit mer intresserad av själva träningen, tekniken och anatomin.

Därför utbildade jag mig till personlig tränare 2017 då min passion var just träning. Där upptäckte jag så mycket mer, hur man kan påverka sin träning genom att kombinera olika träningsformer, set, vila och massa annat.

Har gått utbildningar till gruppträningsinstruktör, graviditetsträning, olympiska lyft mm.

JoakimPress
ShapeItUp

Vad gör jag?

Jag vill hjälpa folk att förstå vikten av att träning som utförs med korrekt tekniskt utförande kombinerat med genomgående träning resulterar i goda resultat. Punkt.

Man ska kunna äta det man vill och samtidigt uppnå sina resultat, enligt mig. Allt för ofta dietar man ett tag, vilket kan resultera i dålig motivation, dålig träning eller att fokus på det viktiga försvinner.

Jag vill göra dina pass så effektiva och roliga som möjligt! Dem kommer vara jobbiga, och när det jobbiga kommer så är jag med och pushar på så att du fixar dem där extra 5%.

Jag ordnar individuellt anpassade scheman just för dig så att du kommer känna att detta är rätt, just för dig.

Jag fokuserar mycket på tre huvudfaktorer inom träning: Styrka, explosivitet och smidighet. Inom dessa finns en rad saker som kommer att ingå som teknik, uthållighet och rätt anpassning mm.

Prenumerera på mitt nyhetsbrev så får du tillgång till nyheter inom träning, hälsa, recept och olika erbjudanden. Med fokus på explosivitet, styrka, smidighet samt personlig träning.

Genom att prenumerera på mitt nyhetsbrev så accepterar du att få dessa skickade till din e-post.