explosivitet!

Dags att förbättra din Explosivitet?

Explosivitet!

Vill du öka din snabbhet, spänst, rusher, vändningar eller explosiva stötar? Då är explosivitetsträning något för dig. Här kommer vi att utveckla din nuvarande explosivitet. Dem flesta är redan explosiva, fast olika nivåer. Men man kan alltid utveckla det som behövs och det man vill. Kanske är du en vänsterytter i fotboll som behöver få till den där tiondelen bättre explosivitet efter dribblingen? Eller mittbacken som behöver dem där två extra centimetrarna när du ska vinna nickduell? Kanske måste du göra en snabbare och skarpare vändning på isen?

Då är explosivitetsträning perfekt för dig. Du vet att du behöver bli bättre, men du har varken verktygen eller vetskapen om det är en eller flera explosiva övningar som behöver förbättras. Här kommer jag in och ger dig rätt hjälp, just för dig.

Explosivitet Running
explosivitet-running

Explosivitet är en form av träning som är vital i dem flesta idrotter. Inte bara idrotter som fotboll, innebandy eller handboll, utan även individuella som tyngdlyftning, tresteg och höjdhopp. Idrotter som är relevanta för explosivitet kräver betydligt mera explosivitetsträning, dock i fördelning med styrke och rörlighetsträning.

Att ha en explosiv förmåga är central inom dem allra flesta idrotter. Att kunna ha det lilla extra, det kan vara avgörande för vinst eller förlust, oavsett idrott. Explosivitet innebär att man skall starta en reaktion i musklerna så snabbt som möjligt. Man måste få in rörelsen så att musklerna samarbetar med varandra i den givna explosionen. Detta skall tränas genom få repetitioner och lång vila, då trötthet under ansträngning inte ger samma resultat.

Det kommer att finnas tre olika paket med olika innehåll. Brons, silver och guld. Allt som ingår i brons finns i silver samt lite mer vilket även gäller för guld som har brons och silver. Paketen utgår från mina erfarenheter inom området och kommer att inneha en grund för detta området, men även helt individuellt anpassade för er som individ.

Prenumerera på mitt nyhetsbrev så får du tillgång till nyheter inom träning, hälsa, recept och olika erbjudanden. Med fokus på explosivitet, styrka, smidighet samt personlig träning.

Genom att prenumerera på mitt nyhetsbrev så accepterar du att få dessa skickade till din e-post.