styrka!

Dags att förbättra din Styrka?

Styrka!

Detta är för dig som vill förbättra, eller hålla igång din styrka, oavsett om det är inom en specifik idrott, styrka på gymmet eller en bättre styrka för vardagen. Här får du verktygen du behöver i hur du når dina mål styrkemässigt.

När det kommer till styrka finns det en mäng av underkategorier, kan ta några som exempel: statisk styrka, explosiv styrka, råstyrka och uthållig styrka mm.

Det som jag kommer att hjälpa dig med beror helt vad du vill göra, och borde göra. Kanske har du en gammal skada som gör att du måste anpassa ditt styrkeprogram till skadan? Vill du bli stark i marklyft och knäböj?

Oavsett vad du hur eller vad du vill bli starkare i hittar jag kompletteringsövningar just för dig som kommer att förbättra förutsättningarna avsevärt samt mycket fokus på teknik.

Styrka-2
Styrka-1

Teknik inom styrka. Tekniken är A och O. Om du tränar fel blir allt fel, det kan vara ingen eller långsam utveckling till skador. Om det är efter 1 år eller 10 år spelar ingen större roll, man vill ändå må och känna sig bra, vilket styrketräning i grund och botten är vad det handlar om. För mig står just teknik träning varmt om hjärtat då har man en bra tekniken från grunden kommer framtiden se ljus ut.

Det kommer att finnas tre olika paket med olika innehåll. Brons, silver och guld. Allt som ingår i brons finns i silver samt lite mer vilket även gäller för guld som har brons och silver. Paketen utgår från mina erfarenheter inom området och kommer att inneha en grund för detta området, men även helt individuellt anpassade för er som individ.

Prenumerera på mitt nyhetsbrev så får du tillgång till nyheter inom träning, hälsa, recept och olika erbjudanden. Med fokus på explosivitet, styrka, smidighet samt personlig träning.

Genom att prenumerera på mitt nyhetsbrev så accepterar du att få dessa skickade till din e-post.