PT!

Behöver du hjälp av en personlig tränare?

Personlig träning!

Detta kommer att passa dig som tränar på gym, joggar, simmar, cyklar mm för att hålla igång eller om du är helt ny och vill satsa på dig själv. Du kanske vill utvecklas för att kunna utmana dig själv lite mera eller bara lära dig mer om teknik, vad man skall tänka på eller om du behöver en motivationsboost.

Som ni sett på hemsidan finns det tre andra program, styrka, explosivitet och rörlighet. Ni behöver inte tänka på att ni inte kommer att få med alla dessa om så skulle behövas. I det här programmet är det ett brett individanpassat program, just för dig som kanske behöver lite av varje.

Jag har erfarenhet om just detta ovanstående och kommer finnas för att skräddarsy just ditt schema för dig. Jag kommer att analysera dig, få en översyn av vad du tycker är roligt att träna, utifrån det hitta övningar som kommer att ge resultat för dig och hjälpa dig att nå dina mål. Mina träningsupplägg innebär skadeförebyggande träning och undvika fel träning.

Personlig tränare
Personlig tränare

Jag kommer att hjälpa er nå era mål, men för att göra detta har jag som coach två krav för att ni ska lyckas. Det första är att ni måste lyssna och ta till det som jag, er coach, säger till er. Gör ni inte det så blir resultatet inte det man önskar. Det andra är att ni måste våga investera i er själva. Våga ta steget och ta kontakt med mig, när ni väl gjort det har ni kommit en lång väg på er resa framåt.

Nu kör vi!

Det kommer att finnas tre olika paket med olika innehåll. Brons, silver och guld. Allt som ingår i brons finns i silver samt lite mer vilket även gäller för guld som har brons och silver. Paketen utgår från mina erfarenheter inom området och kommer att inneha en grund för detta området, men även helt individuellt anpassade för er som individ.

Prenumerera på mitt nyhetsbrev så får du tillgång till nyheter inom träning, hälsa, recept och olika erbjudanden. Med fokus på explosivitet, styrka, smidighet samt personlig träning.

Genom att prenumerera på mitt nyhetsbrev så accepterar du att få dessa skickade till din e-post.